Άποψη του εκθεσιακού χώρου
Το Μουσείο λειτουργεί από το 1978. Η αίθουσα του Α' ορόφου, προορίζεται για διαλέξεις, κινηματογραφικές προβολές και εκθέσεις. Στην ίδια αίθουσα υπάρχει επίσης βιβλιοθήκη-ταινιοθήκη με ειδικά βιβλία και περιοδικά, που αναφέρονται στην ιστορία των ταχυδρομείων και του φιλοτελισμού.

Οι δύο άλλες αίθουσες, βρίσκονται στο υπόγειο του κτιρίου και αποτελούν τον κύριο εκθεσιακό του χώρου. Περιλαμβάνουν γραμματοκιβώτια, χρηματοκιβώτια, σφραγιστικές μηχανές, τσάντες και σάλπιγγες ταχυδρομικών αποστολών και άλλα υλικά από τις Υπηρεσίες Ταχυδρομείων, Τηλεγράφων και τηλεφώνων.

Επίσης εκτίθεται οτιδήποτε σχετίζεται με τα γραμματόσημα και τη διαδικασία εκτύπωσής τους. Το Μουσείο διαθέτει ειδικό χρονολογικό σήμαντρο, που έχει παράσταση την κεφαλή του Ερμή.