Σιδηροδρομικός σταθμός Διδυμοτείχου. Κατοικία σταθμάρχου.
Κατοικία σταθμάρχη: Έχει ισόγειο και όροφο. Είναι χτισμένη από πέτρα και τα ανοίγματα πλαισιώνονται από τούβλο. Η στέγη είναι δίρριχτη με έντονη προεξοχή της ξύλινης κορνίζας. Κατοικία κλειδούχου: Είναι κτισμένη από λαξευτή πέτρα σε ανισόδομο σύστημα. Ισόγειο κτίσμα με κορνίζα στη στενή πλευρά της στέγης, με πλαισίωση από τούβλα στα παράθυρα και ξύλινα κεπέγκια. Αποθήκη εμπορευμάτων: Εκτεταμένο κτίριο με πρωτότυπο τρόπο κατασκευής (οι όρθιοι στύλοι μεταβιβάζουν τα φορτία της στέγης, οι πλάγιοι αποτελούν στήριξη των οριζοντίων σανίδων που σχηματίζουν τα στοιχεία πληρώσεως). Εκδοτήριο εισητηρίων: Σε επαφή με την αποθήκη εμπορευμάτων, έχει ισόγειο και όροφο. Στην κάτω ζώνη οι σανίδες τοποθετούνται οριζόντια, στην πάνω κάθετα. Η στέγη είναι δίρριχτη. Κυλικείο του σταθμού: Μακρό κτίσμα με πόρτα και δυο παράθυρα συμμετρικά. Δέχεται επένδυση από σανίδες που τοποθετούνται οριζόντια.