Άποψη γεφυριού του Κούκου στο Κωτύλι. Από Α προς Δ.
Πρόκειται για αξιόλογο λιθόκτιστο τοξοτό γεφύρι σε εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον που αποτελεί δείγμα τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής των γεφυριών. Συνδέει τη νότια με τη βόρεια όχθη του Αλφειού και ταυτόχρονα τις επαρχίες Γορτυνίας και Ολυμπίας. Χτίστηκε το 1880 περίπου από Λαγκαδινό μάστορα. Έχει μήκος περίπου 20μ, πλάτος 4μ και ύψος 34μ. Διαμορφώνεται από μία μεγάλη ημικυκλική καμάρα που εδράζεται στους βράχους των δύο οχθών. Η βατή επιφάνειά της είναι επίπεδη και χωρίς πλακόστρωση. Για την προστασία των περαστικών υπάρχει στις δυο πλευρές στηθαίο πάνω σε βάση από ανώμαλες πέτρες. Οι πέτρες της κατασκευής της είναι καλά πελεκημένες και στην πλειοψηφία τους ορθογωνισμένες, γιαυτό βρίσκεται ακόμα σε σχετικά καλή κατάσταση.