Άποψη γεφυριού του Μπούτουνα στη θέση Άσπρο Λαγκάδι.
Στα όρια της Κοινότητας Λυκαίου Αρκαδίας του Δήμου Μεγαλουπόλεως, στον ποταμό Καστρίτη στη θέση Άσπρο Λαγκάδι κοντά στους ερειπωμένους νερόμυλους του Παγανού, υπάρχει το λιθόκτιστο γεφύρι του Μπούτουνα. Το γεφύρι εξυπηρετούσε τα ορεινά χωριά της περιοχής που βρίσκονται στα όρια των νομών Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Ηλείας με τη Μεγαλόπολη, καθώς επίσης και τη διέλευση των κατοίκων για το άλεσμα του σιταριού στους ερειπωμένους νερόμυλους του Παγανού. Το γεφύρι είναι κατασκευασμένο με μία τοξωτή καμάρα. Για καλύτερη αντιστήριξη των δύο βάσεων στο πρανές του εδάφους έχουν κατασκευαστεί εκατέρωθεν τοίχοι αντιστήριξης. Η λιθοδομή είναι ιδιαίτερα επιμελημένη, κυρίως στην ανάπτυξη της καμάρας, με πελεκητές πέτρες.