Πέτρινη Γέφυρα στη θέση Δομοκός Βιδιακίου. Άποψη προς την Αρκαδία.
Η λιθόκτιστη γέφυρα βρίσκεται στη θέση Δομοκός του οικισμού Βιδιακίου του Δήμου Κοντοβάζαινας του νομού Αρκαδίας. Κατασκευάστηκε γύρω στο 1870 από τους αδερφούς Πουρνάρα στη θέση παλαιότερου γεφυριού το οποίο είχε καταρρεύσει. Γεφυρώνει τον ποταμό Ερύμανθο και αποτελεί φυσικό όριο των νομών Αρκαδίας και Ηλείας. Πρόκειται για μονότοξο γεφύρι μήκους 30μ και πλάτους 3.50μ. Το άνοιγμα του τόξου είναι 15.40μ και το ύψος του στηθαίου περί τα 0.65μ. Το γεφύρι έχει κατασκευαστεί σε στρατηγική θέση, στην ίδια θέση που υπήρχε και το παλαιότερο. Το γεφύρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της ευρύτερης περιοχής. Πλήθος μαρτυριών καταδεικνύουν ότι από την αρχαιότητα μέχρι και την επανάσταση του 21 το γεφύρι είχε χρησιμεύσει για τη διέλευση στρατευμάτων. Σημαντική στιγμή αποτελεί η νικηφόρα σύγκρουση των επαναστατημένων Ελλήνων υπό τον Γενναίο Κολοκοτρώνη με τις δυνάμεις του Ιμπραήμ.