Πηγάδι I.
Στα όρια του χωριού Κάτω Ζάλογγο υπάρχουν δύο πηγάδια στην περιοχή του παλαιού Δημοτικού Σχολείου. Το πηγάδι I βρίσκεται νοτιοανατολικά του σχολείου και σε απόσταση 50μ. από αυτό. Είναι κατασκευασμένο από μεγάλες λαξευτές πέτρες τοποθετημένες κυκλικά γύρω από το στόμιο, το οποίο σώζεται σε ύψος μόνο 30 εκατοστών. Μια μεγάλη σιδερένια κυκλική κατασκευή καλύπτει το στόμιο. Το πηγάδι II βρίσκεται δυτικά του σχολείου και σε απόσταση 6μ. περίπου από αυτό. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό κυκλικό πηγάδι από λαξευτή πέτρα της περιοχής. Το πετρόκτιστο στόμιο σώζεται ολόκληρο, το δε πλακόστρωτο γύρω από το πηγάδι σώζεται κατά το ήμισυ. Το πηγάδι II διατηρείται σε καλή σχετικά κατάσταση.