Γενική άποψη πέτρινου πηγαδιού και περιβάλλοντα χώρου.
Η Λίμνη είναι ένα γραφικό ορεινό χωριό. Στο νότιο άκρο του χωριού, δίπλα ακριβώς από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, υπάρχει παλαιό πέτρινο πηγάδι. Πριν γίνει υδροδότηση των σπιτιών του χωριού, όλοι σχεδόν οι κάτοικοι έπαιρναν νερό για τα σπίτια τους απτο πηγάδι. Τα πηγάδια γενικά τα κατασκεύαζαν ειδικοί τεχνίτες, οι πηγαδάδες. Με πρωτόγονα μέσα και με κίνδυνο της ζωής τους έσκαβαν κυκλικά τη γη 10 έως 20 μέτρα βάθος μέχρι να βρουν νερό. Όταν τέλειωνε το σκάψιμο άρχιζε το κυκλικό χτίσιμο της τοιχοποιΐας με πελεκημένα λιθάρια. Το συγκεκριμένο πηγάδι έχει ολική διάμετρο 1,70 μέτρα και σκέπαστρο από λαμαρίνα. Είναι ταυτισμένο με τις μνήμες, τη νεώτερη ιστορία και την παράδοση του χωριού και εκφράζει τον τρόπο επιβίωσης των κατοίκων της εποχής εκείνης.