Γενική άποψη νερόμυλου και πέτρινου γεφυριού.
Λίγο πριν από το χωριό Δολό και σε απόσταση περίπου 200 μέτρα απτον επαρχιακό αυτοκινητόδρομο Πωγωνιανή - Δολό βρίσκεται ένας νερόμυλος και ένα πέτρινο παραδοσιακό γεφύρι, με την ονομασία Γεφύρι της Νονούλως. Την περιοχή τη διασχίζει ο Γορμός ποταμός, ο οποίος παλαιά τροφοδοτούσε με νερό το νερόμυλο για τη λειτουργία του και γεφυρώνεται απτο πέτρινο γεφύρι της Νονούλως. Το γεφύρι σύμφωνα με πληροφορίες κατασκευάστηκε μετά από ενέργειες και δαπάνη κάποιας δραστήριας Πωγωνίσιας γυναίκας με το όνομα Νονούλω, από όπου φέρει και το όνομά της. Το γεφύρι συνέδεε μέσω του μονοπατιού το Δολό με την Πωγωνιανή. Έχει ένα τόξο και αποτελεί για την περιοχή στολίδι λαϊκής αρχιτεκτονικής. Αποτελεί για την περιοχή ιστορικό κειμήλιο, στο οποίο καταγράφεται αφενός μεν η ντόπια λαϊκή αρχιτεκτονική και η προβιομηχανική εποχή, αφετέρου δε εκφράζεται ο τρόπος επιβίωσης των κατοίκων της εποχής εκείνης.