Άποψη βρύσης Μπαριγιάννη.
Στο ΒΔ τμήμα του οικισμού υπάρχει βρύση με το όνομα Μπαριγιάννη. Πρόκειται για μια τοξωτή βρύση απλής λαϊκής αρχιτεκτονικής. Έχει θολωτή κατασκευή από λαξευτή πέτρα, τοποθετημένη με περίτεχνο τρόπο ιδιαίτερα στην καμπύλη του τόξου. Στην εσοχή που δημιουργεί η καμάρα βρίσκεται η παροχή νερού και η πέτρινη λαξευτή χούφτα. Επάνω από τη χούφτα υπάρχει ορθογώνια εσοχή βάθους 10cm (παραθύρα). Δεξιά και αριστερά των εσωτερικών βάσεων της καμάρας υπάρχουν πετρόχτιστα πεζούλια για την εξυπηρέτηση των κατοίκων (φόρτωμα - ξεφόρτωμα, ξεκούραση κλπ). Η επικάλυψη του κτίσματος έχει γίνει με μαυρόπλακα. Η βρύση αποτελούσε πηγή ζωής για το χωριό και εκφράζει τον τρόπο επιβίωσης των κατοίκων.