Άποψη βρύσης.
Στον επαρχιακό δρόμο Παραμυθιάς - Αγ. Κυριακής βρίσκεται παλαιά βρύση που εξυπηρετούσε και εξυπηρετεί τους κτηνοτρόφους της περιοχής. Πρόκειται για μια κατασκευή που αποτελείται: α) Από έναν μακρύ πετρόκτιστο τοίχο με δύο χούφτες τοποθετημένες σε διαφορετικό ύψος η μία από την άλλη. Δεξιά και αριστερά της κάθε χούφτας υπάρχουν τοξοτές εσοχές - παραθύρες. Το νερό τρέχει συνέχεια και καταλήγει στις ποτίστρες που είναι νεώτερη κατασκευή από μπετόν. β) Ένα μικρό εκκλησάκι. γ) Μια πετρόκτιστη παραδοσιακή βρύση που καλύπτεται με μια οξυκόρυφη καμάρα και είναι κατασκευασμένη από λαξευτή πέτρα της περιοχής. Αξιόλογο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τρόπος κατασκευής της καμάρας που εκτός από πέτρα έχουν χρησιμοποιήσει και κεραμίδια. Η βρύση ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική κατασκευή για την επιβίωση των κατοίκων και είναι ταυτισμένη με τη νεώτερη ιστορία και παράδοση του χωριού.