Άποψη Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου
Μονόχωρος δρομικός ναός που χρονολογείται στον 13ο αι.Στα ανατολικά απολήγει σε τρίπλευρη εξωτερικά κόγχη, ημικυκλική εσωτερικά, και δυτικά έχει κτισθεί μεταγενέστερος νάρθηκας. Στην νότια πλευρά υπήρχε εστεγασμένη στοά, με την βόρεια πλευρά να καλύπτει τοιχογραφία με παράσταση του Οράματος του Αγ. Ευσταθίου, η οποία λόγω των φθορών αποτοιχίστηκε από την τότε 7τη Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Εσωτερικά ο ναός είναι κατάγραφος, με μεταβυζαντινές τοιχογραφίες ( πιθανότατα στα τέλη του 18ου αι.), ενώ εντοπίζονται σε κάποια σημεία ισχνά υπολείμματα του αρχικού σύγχρονου με την ανέγερση του ναού, διακόσμου. Τμήμα αποτοιχισμένης τοιχογραφίας από το ναό σήμερα φυλάσσεται στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας (Εισόδια Θεοτόκου, 13ος αι.).