Άποψη του υστεροκλασικού τείχους
Στο ΒΑ πρανές του βόρειου λόφου. Συνολικό αποκαλυφθέν μήκος 170μ., πάχος 1,80μ. και σωζόμενο ύψος 3μ. Γωνιάζει τέσσερις φορές σε σχήμα ζιγκ ζαγκ και θεμελιώνεται κλιμακωτά στο λαξευμένο, για το σκοπό αυτό, βράχο της περιοχής. Κατασκευασμένο και στα δύο μέτωπα ακανόνιστα, με μικρές κυρίως, λαξευμένες και μη, πέτρες και χώμα, ενώ σε ελάχιστα σημεία διαπιστώνεται προσπάθεια για ισόδομη κατασκευή. Προς την κορυφή του λόφου η πορεία του τείχους γίνεται ευθύγραμμη, ενώ στο μέσον περίπου του αποκαλυφθέντος μήκους του υπάρχει μικρή πυλίδα (άνοιγμα 1,80μ.). Κατά διαστήματα στο εσωτερικό του μέτωπο «κολλούν» εγκάρσιοι λιθόκτιστοι τοίχοι, οι οποίοι, σε συνδυασμό με τη δια λαξεύσεως επιπεδοποίηση του φυσικού βράχου, δημιουργούν κλιμακωτά οικιστικά άνδηρα.