ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ορθογώνιο και επίμηκες μεγάλο κτίσμα, με πρόσοψη στο νότο, έχει διαστάσεις 6Χ26μ.. Η πρόσβαση στο εσωτερικό της γινόταν από μία μνημειακή κλίμακα με έξι σκαλοπάτια, έκκεντρα τοποθετημένη στην πρόσοψη της στοάς. Η πρόσοψη της στοάς ήταν ανοιχτή, με κίονες στη σειρά. Ο πίσω τοίχος ήταν χτισμένος κατά το ψευδοϊσόδομο σύστημα δόμησης και σώθηκε σε ύψος οκτώ δόμων. Για την οικοδόμησή του χρησιμοποιήθηκαν πώρινοι, κυρίως όμως μαρμάρινοι γωνιόλιθοι. Περιμετρικά στους τοίχους της στοάς υπήρχε ένα απλό λίθινο κάθισμα (θρανίο), το οποίο διατηρήθηκε κατά μήκος ολόκληρου του πίσω τοίχου και σε τμήματα των πλευρικών τοίχων. Η κατασκευή του έγινε με απλές μαρμάρινες και σχιστολιθικές πλάκες. Για τη στήριξη της στέγης της στοάς υπήρχε στο μέσον του πλάτους της εξωτερική, ξύλινη προφανώς κιονοστοιχία.