Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Τρίτη κλειστά

Θερινό:
Δευτέρα, Τετάρτη-Κυριακή 8:30 - 16:00
Τρίτη κλειστά

-Διευκρινίζεται ότι η προσέλευση των επισκεπτών επιτρέπεται έως και είκοσι (20’) λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου.
-Όλοι οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μνημεία και τα Μουσεία του Κράτους παραμένουν κλειστά κατά την 25η και 26η Δεκεμβρίου, 1η Ιανουαρίου και 25η Μαρτίου, επίσημες αργίες του Κράτους.
-Τις λοιπές ημέρες αργίας για το προσωπικό των Δημοσίων Υπηρεσιών και Ν.Π.Δ.Δ. (ν. 1157/1981, Α’ 126 παρ. 1 άρθρο 11), δηλαδή τις ημέρες των Θεοφανείων και της Καθαράς Δευτέρας, οι Αρχαιολογικοί Χώροι, τα Μνημεία και τα Μουσεία λειτουργούν με το ωράριο που ορίζεται στην παρ. 1.
-Κάθε επιμέρους ρύθμιση για τη λειτουργία Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων και Μουσείων κατά παρέκκλιση και πέραν του καθορισμένου ωραρίου, θα ανακοινώνεται στον κόμβο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Bayet C., "La necropole chretienne de Milo", BCH 2 (1878), 347-359
Σωτηρίου Γ., "Η χριστιανική κατακόμβη της νήσου Μήλου", Πρακτικά Ακαδημίας Αθηνών Γ1 (1928), 33-46