Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:
Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας

Κάψια, Αρκαδία (Νομός Αρκαδίας)

.
Εισιτήρια
Ολόκληρο εισιτήριο: 6 ευρώ. Μειωμένο ειστήριο: 2 ευρώ. Μειωμένο εισιτήριο δικαιούνται: ανήλικοι κάτω των 18 ετών, μαθητές-σχολεία, φοιτητές, Κ.Α.Π.Η, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, στρατιώτες, υπερήλικες άνω των 65 ετών. Ομαδικό εισιτήριο: (ομάδες μεγαλύτερες των 10 ατόμων): 5 ευρώ ανά άτομο. Μειωμένο εισιτήριο 3 ευρώ για τα μέλη συλλόγων που είναι μέλη της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Δωρεάν είσοδος: Α.Μ.Ε.Α., άνεργοι, παιδιά ηλικίας κάτω των έξι (6) ετών. Επίσης ελεύθερη είσοδο στο σπήλαιο, χωρίς καταβολή εισιτηρίου, έχει οποιαδήποτε κατηγορία πολιτών τεκμηριώνει την δωρεάν είσοδο με βάση σχετική νομοθεσία.(όπως για παράδειγμα Υπάλληλοι Υπουργείου Πολιτισμού και άλλοι).
Ενιαίο Εισιτήριο: Ολόκληρο: €0, Μειωμένο: €0

Ώρες Λειτουργίας

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 - 16:00. Σάββατο και Κυριακή: 09:00-17:00. Ωράριο Επισκέψεων: Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:30-14:30. Σάββατο και Κυριακή: 09:30-15:30. Το σπήλαιο παραμένει κλειστό κάθε Τρίτη. Οι επισκέψεις στο αναδεδειγμένο τμήμα του σπηλαίου, θα πραγματοποιούνται ανά ώρα. Το ωριαίο πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί, κατά την εκτίμηση των συνοδών, όταν υπάρχει μεγάλος αριθμός επισκεπτών. Για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις που αφορούν στη λειτουργία του σπηλαίου, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Δήμο Τρίπολης (Φορέας Διαχείρισης-Λειτουργίας του σπηλαίου Κάψια)

Άλλα Μνημεία και Μουσεία στον ίδιο νομό
Αρχαίο θέατρο Μαντινείας