ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το συγκρότημα των λουτρών αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών στη δεκαετία του ΄60. Είναι χωροθετημένο κατά μήκος ενός βασικού άξονα που οδηγούσε στη νότια είσοδο του ανακτόρου. Το κτίσμα κατά την αρχαιότητα υπέστη πολλές μετασκευές που αφορούν στην αλλαγή χρήσης των επιμέρους χώρων. Σήμερα, από το λουτρικό συγκρότημα σώζεται το frigidarium, μια ορθογωνική αίθουσα διακοσμημένη με μάρμαρα και πισίνα κρύου νερού στην ανατολική πλευρά. Δύο ανοίγματα στο νότιο τοίχο της αίθουσας οδηγούσαν σε δύο ακόμη χώρους, έναν οκταγωνικό με εξαγωνικό λουτήρα χλιαρού νερού (tepidarium) και έναν ορθογώνιο με αψίδα. Οι αίθουσες με τους λουτήρες θερμού νερού (caldarium) δεν έχουν ακόμη ανασκαφεί. Νότια της εισόδου των λουτρών βρίσκονται οι τουαλέτες (latrinae) . Στη βόρεια πλευρά του frigidarium βρίσκονται τα ερείπια καμαροσκεπούς δεξαμενής που κάλυπτε πιθανόν τις ανάγκες των λουτρών.