| Περιγραφή | | Εκθέματα |

«Η Κεραμική Χθες- Σήμερα»- Μαρία Βλαντή, Βούλα Γουνελά, Χριστίνα Μόραλη, Λίλη Μπακογιάννη και Έφη Σπηλιώτη
(4/07/2016 - 31/10/2016)

Έφη Σπηλιώτη- "Ο κήπος της Ουρανίας Αφροδίτης"
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο παρουσιάζει την έκθεση «Η Κεραμική Χθες, Σήμερα» στο εσωτερικό του αίθριο. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους πέντε εικαστικοί δημιουργοί, η Μαρία Βλαντή, η Βούλα Γουνελά, η Χριστίνα Μόραλη, η Λίλη Μπακογιάννη και η Έφη Σπηλιώτη, με πολύχρονη και αδιάλειπτη ενασχόληση με την Κεραμική. Η δυναμική των έργων της Έκθεσης πηγάζει από τον σύγχρονο τρόπο αντιμετώπισης μιας προαιώνιας τέχνης, από τη σχέση των αντιθέσεών τους, αλλά και από την εσωτερική συνοχή και συνάφεια των τέχνεργων ως προς το περιεχόμενό τους.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη έκθεση που λαμβάνει χώρα στο αίθριο του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, στο πλαίσιο πολυποίκιλων εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 150 χρόνων από τη θεμελίωσή του.

Ωράριo:
Δευτέρα έως Κυριακή 08:00-20:00