Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Επισκεφτείτε την σελίδα του μουσείου

Φυλάκιο / εκδοτήριο εισιτηρίων

Εισιτήρια
Ολόκληρο: €12, Μειωμένο: €6
Από 1η Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου εκάστου έτους ισχύει μειωμένη τιμή για όλους τους επισκέπτες (αφορά το μεμονωμένο εισιτήριο). Το ενιαίο εισιτήριο εκδίδεται μόνο για το διάστημα από 1ης Απριλίου έως 31η Οκτωβρίου εκάστου έτους.
Ενιαίο Εισιτήριο: Ολόκληρο: €15, Μειωμένο: €-
Ισχύει για: Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας, Αρχαιολογικός Χώρος Αιγών, Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας, Μουσείο βασιλικών τάφων Αιγών
Ημέρες Ελευθέρας Εισόδου
6 Μαρτίου - Μνήμη Μελίνας Μερκούρη
18 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα Μνημείων
18 Μαΐου - Διεθνής Ημέρα Μουσείων
Tο τελευταίο Σαββατοκύριακο Σεπτεμβρίου κάθε έτους (Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς)
Οι επίσημες αργίες του Κράτους
Πρόσωπα που δικαιούνται μειωμένη είσοδο
Για πληροφορίες σχετικά με την ελεύθερη και μειωμένη είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο παρακαλώ πατήστε εδώ

Ώρες λειτουργίας
  Ώρες Λειτουργίας

Θερινό:
(Από 15 Ιουνίου 2021 έως 31 Οκτωβρίου 2021) Τετάρτη-Δευτέρα : 08:00-20:00, Τρίτη : 12:00-20:00. Μέγιστος αριθμός επισκεπτών κάθε φορά : 30. Μέγιστος χρόνος παραμονής : 90’.
Στο σύνολο των Αρχαιολογικών Χώρων που εφαρμόζουν διευρυμένο ωράριο (08.00- 20.00), καθώς και στα Μουσεία που λειτουργούν εντός αυτών, το ωράριο από 1η Σεπτεμβρίου 2020 διαμορφώνεται, λόγω σταδιακής μείωσης της διάρκειας της ημέρας, ως ακολούθως: 1η έως 15η Σεπτεμβρίου 8:00-19:30, 16η έως 30η Σεπτεμβρίου 8:00- 19:00, 1η έως 15η Οκτωβρίου 8:00 - 18:30 και 16η έως 31η Οκτωβρίου 8:00 - 18:00.

Επιτρέπονται ομαδικές ξεναγήσεις έως οκτώ (8) άτομα, εκτός αν πρόκειται για οικογένειες (συζύγους/συμβιούντες, τέκνα) ή σχολικά τμήματα (ένα τμήμα κάθε φορά με ξεναγό). Πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των ξεναγουμένων. Συνιστάται η χρήση της ασύρματης ξενάγησης και πρέπει να αποφεύγεται η χρήση κοινόχρηστων συσκευών (τάμπλετ, ακουστικά κλπ.). Παρακαλούνται οι επισκέπτες να απολυμαίνουν συχνά τα χέρια τους και να ακολουθούν τις οδηγίες του φυλακτικού προσωπικού για την ασφαλή τους περιήγηση στο χώρο.

Ημέρες Αργίας
1 Μαΐου: κλειστό