Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Τ.Κ. 24001, Πύλος (Νομός Μεσσηνίας)

Ώρες λειτουργίας
  Ώρες Λειτουργίας

Χειμερινό:
Το Αντωνοπούλειο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πύλου έκλεισε επίσημα για το κοινό στις 27 Ιανουαρίου 2014 προκειμένου να υλοποιηθεί το έργο «Επανέκθεση Αρχαιολογικού Μουσείου Πύλου, Δ. Πύλου – Νέστορος Περιφέρειας Πελoποννήσου».
Το έργο αφορά στην επανέκθεση παλαιών ευρημάτων που φιλοξενούνται στο Αντωνοπούλειο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύλου αλλά και νεότερων που έχουν προκύψει από τις ανασκαφικές έρευνες των τελευταίων ετών στην περιοχή της Πυλίας. Η Επανέκθεση με τίτλο ‘Στα Ίχνη της Πύλου…..’ θα μετεγκατασταθεί στο κτήριο ‘Μαιζώνος’ στο Νιόκαστρο Πύλου με σκοπό τη δημιουργία ενός πολυεπίπεδου πολιτιστικού κόμβου.
Η «Επανέκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Πύλου, Δ. Πύλου – Νέστορος Περιφέρειας Πελoποννήσου» έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα (ΕΠΑΝ ΙΙ)» με προϋπολογισμό 1.099.750,00€ και αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο του 2015.

Ημέρες Αργίας
25 Μαρτίου: κλειστά