Ανακτορικό συγκρότημα Αχίλλειον. Το τριώροφο ανάκτορο.
Ανακτορικό συγκρότημα Αχίλλειον. Η βόρεια όψη του ανακτόρου.
Ανακτορικό συγκρότημα Αχίλλειον. Είσοδος με το άγαλμα της αυτοκράτειρας.
Ανακτορικό συγκρότημα Αχίλλειον. Η είσοδος στο ανάκτορο.
Ανακτορικό συγκρότημα Αχίλλειον. Εξώστης β’ ορόφου στη νότια όψη του κτηρίου. Αγάλματα Νυμφών που κρατούν φανούς στον τύπο της «φωτοδότριας».
Ανακτορικό συγκρότημα Αχίλλειον. Είσοδος με το άγαλμα της αυτοκράτειρας. Στο κάτω αριστερό τμήμα, ο Δίας που κεραυνοβολεί τους Τιτάνες.

προηγούμενη   Μετάβαση στη 2η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 3η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 4η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 5η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 6η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 7η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 8η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 9η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 10η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 11η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 12η σελίδα των φωτογραφιών Μετάβαση στη 13η σελίδα των φωτογραφιών   επόμενη

Επιλέξτε φωτογραφία για μεγέθυνση