Photometria International Photography Festival - La famille

Το Φεστιβαλ Φωτογραφίας "Photometria" είναι μία διοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής "Έντευξις". Διοργανώνεται για 9η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων και πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό θεματικό φεστιβάλ Φωτογραφίας στο οποίο έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να ψηφίζουν όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Photometria International Photography Festival , παρουσιάζουν στο Ισόγειο του Αρχοντικού Μίσιου την έκθεση “la famille” του διάσημου φωτογράφου Alain Laboile το διάστημα από 1 έως 11 Ιουνίου 2017.

Ο Alain Laboile γεννήθηκε στο Μπορντό της Γαλλίας και παρουσιάζει επιλεγμένα έργα με βασικό άξονα της φωτογραφικής θεματολογίας του, την ξεγνοιασιά και τα παιχνίδια των έξι παιδιών του.

Εγκαίνια έκθεσης: 1-06-2017 ώρα 21:00

Είσοδος ελεύθερη.