Περιοδικές εκθέσεις

ΜΝΗΜΕΣ

Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου, Βορείου Ιονίου & Δυτικής Μακεδονίας φιλοξενεί την ομαδική έκθεση με τίτλο «ΜΝΗΜΕΣ» στον ισόγειο χώρο του Αρχοντικού Μίσιου, επί της οδού Ασωπίου 9 - Ιωάννινα.
Τέσσερις καλλιτέχνες, με κεντρικό άξονα τις μνήμες ανθρώπων του παρελθόντος, θα παρουσιάσουν ο καθένας από τη δική του πλευρά τα γενναία πρόσωπα αυτών και την προσπάθειά τους για επιβίωση...

«Θα ακούσουμε τις φωνές προσώπων μέσα από τις εικόνες του Βαγγέλη Γιωτόπουλου, ...

Jorge Lopez Munoz "El Clot"
(24-05-2018 έως 3-06-2018 Τρίτη - Παρασκευή 9:00 -13:00 Μόνο 27-05-2018 και 28-05-2018 9:00-13:00)

Η Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Ηπείρου Βορείου Ιονίου και Δυτικής Μακεδονίας φιλοξενεί στον εκθεσιακό χώρο του Αρχοντικού Μίσιου την έκθεση φωτογραφίας του Ισπανού φωτογράφου Jorge Lopez Munoz με τιτλο El Clot στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Photometria International Photography Festival 2018 από τις 24-05-2018 έως 3-06-2018 Τρίτη - Παρασκευή 9:00 - 13:00 Μόνο 27-05-18 και 28-05-2018 9:00 - 13:00 Εγκαίνια: 24-05-2018 ώρα 21.00

Photometria International Photography Festival - La famille
(1-06-2017 έως 11-06-2017)

Το Φεστιβαλ Φωτογραφίας "Photometria" είναι μία διοργάνωση της αστικής μη κερδοσκοπικής "Έντευξις". Διοργανώνεται για 9η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων και πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό θεματικό φεστιβάλ Φωτογραφίας στο οποίο έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και να ψηφίζουν όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας.
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Photometria International Photography Festival , παρουσιάζουν στο Ισόγειο του Αρχοντικού Μίσιου την έκθεση “la famille” ...

Parallel Voices
(29-05-2019 έως 9-06-2019)

Το Photometria International Photography Festival πραγματοποιεί στον ισόγειο χώρο του Αρχοντικού Μίσιου στα Ιωάννινα ομαδική έκθεση με θέμα Parallel Voices. Πρόκειται για έκθεση τριών δημιουργών που προκρίθηκαν από το διαγωνισμό portfolio του Photometria Festival. Οι φωτογράφοι που συμμετέχουν είναι Karla Guerrero με τη δουλειά "Berta", Αντιγόνη Μεταξάκη με τη δουλειά "Multa paucis" και Στράτος Μαραγκός με τη δουλειά "2".

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.