Administrative Information

Ancient Thermos, Thermo (Prefecture of Etoloakarnania)

Reduced admission for:

See archeological site information

Ρωμαίος, Κ., Εκ του προϊστορικού Θέρμου, Αρχαιολογικό Δελτίο 1, Αθήνα 1915
Wardle, K.A., Cultural Groups of the Late Bronze and Early Iron Age in North-West Greece, GodBalkIsp 13 1977
Παπαποστόλου, Ι.Α., Ζητήματα των Μεγάρων Α και Β του Θέρμου, ΑΕ 1990
Παπαποστόλου, Ι.Α., Η ανασκαφή του Θέρμου (1897-1987) στο Πρακτικά του Α΄ Αρχαιολογικού και Ιστορικού Συνεδρίου Αιτωλοακαρνανίας, Αγρίνιο, 21-23 Οκτωβρίου 1988, Αγρίνιο 1991
Παπαποστόλου, Ι.Α., Το τέλος της Μυκηναϊκής Εποχής στον Θέρμο στο Ν. Κυπαρίσση-Αποστολίκα, Μ. Παπακωνσταντίνου (επιμ.), Η Περιφέρεια του Μυκηναϊκού Κόσμου. B΄ Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο, Λαμία, 26-30 Σεπτεμβρίου 1999, Αθήνα 2003
Παπαποστόλου, Ι.Α., Θέρμος. Το μέγαρο Β και το πρώιμο Ιερό. Η ανασκαφή 1992-2003, Αθήνα 2008
Papapostolou, I.A., Early Thermos. New excavations 1992-2003 2012
Παπαποστόλου, Ι.Α., Το Ιερό του Θέρμου στην Αιτωλία. Ιστορία - Μνημεία - Περιήγηση του χώρου, Αθήνα 2014
Wardle, K.A., The Greek Bronze Age West of the Pindus. A Study of the period ca. 3000-1000 B.C., in Epirus, Aetoloakarnania, the Ionian Islands and Albania with reference to the Aegean, Adriatic and Balkan Regions London 1972
Wardle, K.A., Wardle, D., , “Prehistoric Thermon: Pottery of the late Bronze and Early Iron Age”, στο Ν. Κυπαρίσση-Αποστολίκα, Μ. Παπακωνσταντίνου (επιμ.), Η Περιφέρεια του Μυκηναϊκού Κόσμου. B΄ Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο, Λαμία 26-30 Ιουνίου1999 Αθήνα, 2003
Σωτηριάδης, Γ., Τα ελλειψοειδή κτίσματα του Θέρμου Αθήναι, 1909
Παπαποστόλου, Ι.Α., Θέρμος. Η νέα ανασκαφή του πρώιμου ιερού, Μέντωρ, τ. 88 Ιούνιος 2008