Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Επισκεφτείτε την σελίδα του μνημείου

.
Εισιτήρια
Ολόκληρο: €5, Μειωμένο: €2,5
Μειωμένο εισιτήριο Μαθητές και φοιτητές Άτομα άνω των 65 ετών Οικογένειες με τρία ή περισσότερα παιδιά Στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους Ομάδες (15 άτομα και άνω) Ελεύθερη είσοδος Παιδιά προσχολικής ηλικίας ΑΜΕΑ με ένα συνοδό Κάρτα μέλους 18,00 € / άτομο / έτος και κάθε επιπλέον μέλος της ίδιας οικογένειας 8,00 €

Ώρες Λειτουργίας

Χειμερινό:
Από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου: 09:00 - 16:30

Θερινό:
Από 1η Απριλίου έως 31η Οκτωβρίου : 09:00 - 20:30

Ημέρες Αργίας
1 Ιανουαρίου
Κυριακή του Πάσχα
Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου

Πρόσβαση στο Μνημείο
1. Πρόσβαση με αυτοκίνητο ή δίκυκλο
Πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος του οδικού δικτύου του νησιού υποδεικνύουν το δρόμο προς το Ενυδρείο Ρόδου. Στην πλατεία μπροστά από το Ενυδρείο υπάρχει χώρος ελεύθερης στάθμευσης..

2. Πρόσβαση με λεωφορείο
Υπάρχει δίκτυο δρομολογίων που αφορά στην πόλη της Ρόδου καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.

Δημοτική Επιχείρηση Συγκοινωνιών «ΡΟΔΑ»
H Δ.Ε.Σ «ΡΟΔΑ» έχει τη συγκοινωνιακή εκμετάλλευση της Αστικής περιοχής (πόλεως Ρόδου), των Περιαστικών περιοχών (Κοσκινού- Φαληράκι- Ιξιά- Φιλέρημος- Ιαλυσός- Κρεμαστή- Παστίδα- Μαριτσά- Παραδείσι) και της Υπεραστικής Περιοχής της Δυτικής Πλευράς της νήσου Ρόδου (Δαματριά- Θεολόγος- Σορωνή- Διμυλιά- Ελεούσα- Αρχίπολη- Πλατάνια- Απόλλωνα- Φάνες-Καλαβάρδα- Αρχαία Κάμειρος- Μαντρικό- Κρητηνία- Σάλακος- Έμπωνα- Άγιος Ισίδωρος- Σιάννα- Μονόλιθος).

Τηλ: 22410 26300- 22410 24129
Κ.Τ.Ε.Λ. Ρόδου Α.Ε.
Η Κ.Τ.Ε.Λ. έχει τη συγκοινωνιακή εκμετάλλευση της Υπεραστικής Περιοχής της Ανατολικής πλευράς του νησιού (Φαληράκι-Καλυθιές- Ψίνθος- Αφάντου- Κολύμπια- Αρχάγγελος- Χαράκι- Μαλώνα- Μάσσαρι- Κάλαθος- Πυλώνα- Λίνδος- Πεύκοι- Λάρδος- Λάερμα- Κιοτάρι- Ασκληπείο- Γενννάδι- Βάτι- Προφύλια- Ίστριος- Απολλακιά- Αρνίθα- Λαχανιά- Μεσαναγρός- Κατταβιά-Πρασονήσι).

3. Πρόσβαση με ταξί
ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ