Administrative Information

Official Unit:

Kilkis, Τ.Κ. 61100, Palatiano, Kilkis (Prefecture of Kilkis)

Email: efakil@culture.gr

Tickets
Full: €3, Reduced: €2

Suggestive Bibliography
Αναγνωστοπούλου-Xατζηπολυχρόνη Η., "Παλατιανό (αρχαίο Ίωρον): μία πόλη της αρχαίας Kρηστωνίας", Αρχαιολογία 64 (1997), 83-88
Ζαφειροπούλου, Φ., "Το Ηρώο του Κιλκίς", Κέρνος: Τιμητική προσφορά στον καθηγητή Γεώργιο Μπακαλάκη, Θεσσαλονίκη 1972, 43-52
Αναγνωστοπούλου-Χατζηπολυχρόνη, Η., Παλατιανό Νομού Κιλκίς. Η πορεία της αρχαιολογικής έρευνας, Αρχαιολογικά Ανάλεκτα εξ Αθηνών 1990-1995, 89-108
Αναγνωστοπούλου-Χατζηπολυχρόνη, Η., Οι αρχαιολογικές έρευνες στο Παλατιανό, Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη, 10Α 1997, 189-204
Αναγνωστοπούλου-Xατζηπολυχρόνη Η., Παλατιανό (Ίωρον). Η καθημερινή ζωή σε μια πόλη της αρχαίας Κρηστωνίας, Θεσσαλονίκη 1997
Αναγνωστοπούλου-Χατζηπολυχρόνη, Η., Παλατιανό Ν. Κιλκίς. Η πρώιμη κατοίκηση, Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη, 15 2001, 149-160
Αναγνωστοπούλου-Χατζηπολυχρόνη, Η., Αρχαιολογικός χώρος Παλατιανού. Ο νοτιοανατολικός τομέας, Το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και Θράκη, 18 2004, 73-84

Services

Other museums and archaeological sites in the same prefecture