Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Επισκεφτείτε την σελίδα του αρχαιολογικού χώρου

Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη

Ώρες Λειτουργίας

Ο χώρος είναι επισκέψιμος Δευτέρα - Παρασκευή κατόπιν συνεννοήσεως με την ΕΦΑ Αχαΐας στα τηλέφωνα 2610275070 και 2610623820.

Ημέρες Αργίας
1 Ιανουαρίου: Κλειστά
25 Μαρτίου: Κλειστά
Μ.Παρασκευή: Ανοικτά από τις 8.00 π.μ.-17.00 μ.μ.
1 Μαΐου: Κλειστά
Κυριακή του Πάσχα: Κλειστά
Δευτέρα του Πάσχα: Κλειστά
15 Αυγούστου: Ανοικτά
28 Οκτωβρίου: Ανοικτά
Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου: Κλειστά
26 Δεκεμβρίου: Κλειστά

Ενδεικτική Βιβλιογραφία
Λ. Κολώνας, Μυκηναίκές εγκαταστάσεις στην ορεινή Δυμαία Χώρα, Αχαϊκό Τοπίο ΙΙ, Δύμη και Δυμαία Χώρα., Μελετήματα 29, Αθήνα 2000, 93-98
Μ. Πετρόπουλος, Μυκηναίκό νεκροταφείο στα Σπαλιαρέϊκα των Λουσικών., Μελετήματα 29, Αθήνα 2000, 65-92
Λ. Κολώνας, Το έργο της Επιτροπής Προστασίας Έρευνας και Ανάδειξης Προίστορικών Εγκαταστάσεων της επαρχίας Πατρών: α) Τείχος Δυμαίων, β) Μυκηναϊκά νεκροταφεία, Το Έργο των Επιστημονικών Επιτροπών Αναστήλωσης - Συντήρησης και Ανάδειξης Μνημείων., Αθήνα 2006, 217-233
T.G. Giannopoulos, Die letzte Elite der mykenischen Zeit und das Phnomen der Kriegerbestattungen im 12.-11. Jahrhundert v. Chr.., Bonn 2008, 99-124 και 221-237.
Λ. Κολώνας, Δίκτυο Επισκέψιμων μυκηναίκών οικισμών και νεκροταφείων επαρχίας Πατρών, Χαλανδρίτσα, Καταρράκτης, Μιτόπολη, Σπαλιαρέϊκα, Ελαιοχώρι, Πόρτες., Αθήνα 2008, 25-28

Εξυπηρέτηση Επισκεπτών

Άλλα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι στον ίδιο νομό