Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Ώρες Λειτουργίας

Χειμερινό:
Από 1η Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου 2010:

Πρόσβαση στον Αρχαιολογικό Χώρο
Η πρόσβαση γίνεται μέσω της Εθικής Οδού, έξοδος Γλύφα. Υπάρχουν δύο τρόποι πρόσβασης από τη Γλύφα στον αρχαιολογικό χώρο (θέση Φανός): α) μέσω της ασφαλτοστρωμένης οδού προς Αχίλλειο β) μέσω της παραλιακής χαλικόστρωτης οδού. Και για τις δύο προσβάσεις υπάρχουν ενδεικτικές πινακίδες πορείας.

Παπακωνσταντίνου Μ.Φ., "Αντρών: 10 χρόνια ανασκαφών-2.000 χρόνια ιστορίας", ΟΡΘΡΥΣ 1 (1977), 54-68
Stahlin Fr., Das hellenische Τhessalien (μετάφραση στα ελληνικά: Γ. παπασωτηρίου, Αναστ. Θανόπουλου, Η Αρχαία Θεσσαλία, Θεσσαλονίκη 2002) 1924, 181-182
Papakonstantinou M.Ph., "The Grave Circle B of Antron. Preliminary report" in Meletemata, Studies in Aegean Archaeology presented to Malcolm H. Wiener as he enters his 65th year. Aegaeum 20, Liege, Λιέγη 1999, 626-631
Παπακωνσταντίνου Μ.-Φ., "Ο ταφικός κύκλος Α της Αντρώνας" στο: Πεπραγμένα του Α' Διεπιστημονικού Συμποσίου, Η Περιφέρεια του Μυκηναϊκού Κόσμου, Λαμία 1994, Λαμία 1999, 171-180

Άλλα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι στον ίδιο νομό
Ακρόπολη Πρόερνας