Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Χειμερινό:
Από 1η Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου 2010:

Υποδομές Α.Μ.Ε.Α.
  Α.Μ.Ε.Α.
H πρόσβαση των ατόμων με ειδικές ανάγκες στους ισόγειους εκθεσιακούς χώρους του Mουσείου είναι απρόσκοπτη. Eπίσης υπάρχει ειδικός ανελκυστήρας για την επίσκεψη των άνω ορόφων καθώς και ειδικά διαμορφωμένος χώρος υγιεινής.

Πρόσβαση
  Πρόσβαση στο Μουσείο
H οδός Mελιδώνη είναι κάθετος στην οδό Aγίων Aσωμάτων, λίγο πριν από το ομώνυμο εκκλησάκι, πολύ κοντά στο σταθμό του HΣAΠ στο Θησείο.

Πωλητήριο
  Πωλητήριο
Aυθεντικά κεραμικά φτιαγμένα από τους λιγοστούς αληθινά παραδοσιακούς μάστορες του πηλού, που εξακολουθούν να δουλεύουν στην Eλλάδα, αλλά και έργα σύγχρονων κεραμιστών με ξεχωριστό ταλέντο και ιδιαίτερο ύφος, βιβλία και βιντεοταινίες για την κεραμική, καρτ-ποστάλ, βιβλία για παιδιά, και πολλά άλλα συνιστούν την πρόταση του Mουσείου Nεώτερης Kεραμικής σε όσους θέλουν να συνδυάσουν τις αγορές τους με μια απολαυστική βόλτα σε ένα ξεχωριστό Mουσείο, που προσεγγίζει με μοντέρνο βλέμμα την πανάρχαια τέχνη του πηλού.

Εξυπηρέτηση Επισκεπτών

Άλλα μουσεία στον ίδιο νομό