Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Email: efaker@culture.gr

Φυλάκιο / εκδοτήριο εισιτηρίων

Εισιτήρια
Ολόκληρο: €4, Μειωμένο: €2
Από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου η μειωμένη τιμή του μεμονωμένου εισιτηρίου ισχύει για όλους τους επισκέπτες ανεξαιρέτως.
Ενιαίο Εισιτήριο: Ολόκληρο: €17, Μειωμένο: €-
Το ενιαίο εισιτήριο έχει διάρκεια ισχύος 3 ημερών και ισχύει για το Μουσείο Αντιβουνιώτισσας, Αρχαιολογικό Μουσείο, Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, Μουσείο Παλαιόπολης-Mon Repos, Παλαιό Φρούριο και Νέο Φρούριο Κέρκυρας.
Ισχύει για: Αρχαιολογικό Μουσείο Κέρκυρας, Μουσείο Αντιβουνιώτισσας, Μουσείο Ασιατικής Τέχνης, Μουσείο Παλαιόπολης-Mon Repos, Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας
Πρόσωπα που δικαιούνται ελεύθερη είσοδο

Ώρες λειτουργίας
  Ώρες Λειτουργίας

Χειμερινό:
Από 1η Νοεμβρίου 2023 έως 31 Μαρτίου 2024:
Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 08.30-15.30

Θερινό:
Από 1η Απριλίου έως 31 Οκτωβρίου 2024:
Καθημερινά: 08.00-20.00
Τρίτη: 08.00-16.00
Μεγάλη Παρασκευή 03.05.2024: 12-17.00
Μεγάλο Σάββατο 04.05.2024: 8.30-15.30
Κυριακή του Πάσχα 05.05.2024: Κλειστό

Τελευταία προσέλευση: 20 λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου. To Κτήμα Mon Repos είναι ανοικτό για το κοινό με ελεύθερη είσοδο καθημερινά 08.00-20.00.

Ημέρες Αργίας
25 Μαρτίου: κλειστά

Υποδομές Α.Μ.Ε.Α.
  Α.Μ.Ε.Α.
Υπάρχει κεκλιμμένο επίπεδο πρόσβασης στην είσοδο του κτηρίου, ανελκυστήρας για την επίσκεψη στις αίθουσες του πρώτου και δεύτερου ορόφου και ειδικό WC.

Πρόσβαση
  Πρόσβαση στο Μουσείο
Στην είσοδο του κτήματος του Mοn-Repos μπορεί να φθάσει κανείς χρησιμοποιώντας τη γραμμή 2 του Αστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, με δρομολόγια ανά μισή ώρα κατά τις ώρες λειτουργίας του Μουσείου. Επίσης, με ταξί καθώς η απόσταση από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας είναι περίπου 2 χιλιόμετρα. Στην είσοδο του κτήματος υπάρχει αφετηρία ταξί. Ωστόσο και ο περίπατος έως το Μουσείο δεν είναι απαγορευτικός κατά μήκος του κόλπου της Γαρίτσας.

Εξυπηρέτηση Επισκεπτών

Άλλα μουσεία στον ίδιο νομό