Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

.
Εισιτήρια
Είσοδος ελεύθερη

Δείτε τις πληροφορίες του χώρου

Ενδεικτική Βιβλιογραφία
von Schoenebeck H., "Die zyklische Ordnung der Triumphalreliefs am Galeriusbogen in Saloniki", Byzantinische Zeitschrift 37 (1937), 361pp.
Pond Rothman M.S., "The Panel of the Emperors Enthroned on the Arch of Galerius", Byzantine Studies II-1 (1975), 19-40
Pond Rothman M.S., "The Thematic Organisation of the Panel Reliefs on the Arch of Galerius", AJA 81 (1977), 427pp.
Engemann J., "Akklamationsrichtung, Sieger- und Besiegtenrichtung auf dem Galeriusbogen in Thessaloniki", JbAC 22 (1979), 150-160
Velenis G., "Architektonische Probleme des Galeriusbogens in Thessaloniki", AA (1979), 249-263
Meyer H., "Die Frieszyklen am sogenannten Triumphbogen des Galerius in Thessaloniki", JDAI 95 (1980), 374pp.
Velenis G., "Nachtraegliche Beobachtungen am Oberbau des Galeriusbogens in Thessaloniki", AA (1983), 273-275
Χατζηιωάννου Μ., Αστυγραφία Θεσσαλονίκης ήτοι τοπογραφική περιγραφή της Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη 1880
Μακαρόνας Χρ., Η "καμάρα", το θριαμβικό τόξο του Γαλερίου στη Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη 1969
Pond M.S., The Arch of Galerius: a sculptural record of the Age of the Tetrarchies 1970
Laubscher H.P., Der Reliefschmuck des Galeriusbogens in Thessaloniki, Berlin 1975
Raeck W., "Augusti und Caesares im Reliefschmuck des Galeriusbogens von Thessaloniki" in Festschrift fuer Nikolaus Himmelmann, Mainz 1989

Άλλα Μνημεία και Μουσεία στον ίδιο νομό
Α΄ Γυμνάσιο Αρρένων - Έπαυλη Χατζημησέφ