Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

26 Δεκεμβρίου

Α.Μ.Ε.Α.
Ενημερωτική πινακίδα και φυλλάδια σε σύστημα BRAILLE - WC για AMEA

Πρόσβαση στο Μνημείο
- Με αυτοκίνητο, μέσω Ιεράς Οδού ή μέσω Λ. Αθηνών (διασταύρωση Λ. Αθηνών και Σατωβριάνδου, κατόπιν δεξιά στην Ιερά Οδό).
- Με λεωφορείο
Γραμμή 845 Πειραιάς - Ελευσίνα (μέσω Θηβών - αφετηρία από Πλατεία Καραϊσκάκη): στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)
Γραμμή 801 Πειραιάς - Παλάσκα (αφετηρία από Πλατεία Καραϊσκάκη): στάση Διομήδειος (επί της Ιεράς Οδού) ή στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)
Γραμμή 811 Χαϊδάρι - Σταθμός Μετρό Αγία Μαρίνα (Κυκλική γραμμή): στάση Διομήδειος (επί της Ιεράς Οδού) ή στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)
Γραμμή 865 Πλ. Κουμουνδούρου - Μάνδρα: στάση Διομήδειος (επί της Ιεράς Οδού) ή στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)
Γραμμή 836 Πλ. Κουμουνδούρου - Παλάσκα: στάση Διομήδειος (επί της Ιεράς Οδού) ή στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)
Γραμμή 866 Ασπρόπυργος - Σταθμός Μετρό Αγία Μαρίνα (Κυκλική γραμμή): στάση Διομήδειος (επί της Ιεράς Οδού) ή στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)
Γραμμή 876 Ελευσίνα - Σταθμός Μετρό Αγία Μαρίνα (Κυκλική γραμμή): στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)
Α16 Πλ. Κουμουνδούρου - Ελευσίνα (μέσω Ιεράς Οδού): στάση Διομήδειος (επί της Ιεράς Οδού) ή στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)
Γ16 Πλ. Κουμουνδούρου - Ασπρόπυργος (μέσω Λ. Αθηνών): στάση Ψυχιατρείο/Μονή Δαφνίου (επί της Λ. Αθηνών)

Εξυπηρέτηση Επισκεπτών

Άλλα Μνημεία και Μουσεία στον ίδιο νομό