Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Ακρωτήρι, Ακρωτήρι (Νομός Χανίων)

Ώρες Λειτουργίας

Για το ωράριο επισκέψεων, τηλ.: +30-28210-63572

Πρόσβαση στο Μνημείο
Στη Μονή οδηγεί ο δρόμος για τον κεντρικό αερολιμένα Χανίων, στην περιοχή Ακρωτήρι. Λίγο πριν το αεροδρόμιο,στρίβει κανείς αριστερά (υπάρχει σήμανση) και φτάνει κατευθείαν μπροστά στην είσοδο της Μονής.

Ενδεικτική Βιβλιογραφία
Ν. Β. Τωμαδάκης, "Η Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων εν Ακρωτηρίω Μέλεχα Κρήτης''., Επιστημονική Επετηρίδα Βυζαντινών Σπουδών, τομ. Θ' 1932, 289-350
Ν. Β. Τωμαδάκης, "Αγία Τριάς Τζαγκαρόλων και Μ. Λαύρα", Επιστημονική Επετηρίδα Βυζαντινών Σπουδών, ΛΒ' 1963, 318
Παναγιώτα Τριμανδήλη-MacGann, "Το Νεκρικό Συγκρότημα της Μονής Αγίας Τριάδας Τζαγκαρόλων", Γ' Συμπόσιο Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Αρχαιολογίας και Τέχνης, Αθήνα 1983, 77-78
Ν. Ψιλάκης, Μοναστήρια και Ερημητήρια της Κρήτης, τόμος Β΄, Ηράκλειο 1993, 225 κ. εξ.
Μ. Ανδριανάκης, Ιερά Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων., Χανιά 1994

Εξυπηρέτηση Επισκεπτών

Άλλα Μνημεία και Μουσεία στον ίδιο νομό