Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Email: mnep@culture.gr

Φυλάκιο / εκδοτήριο εισιτηρίων

Εισιτήρια
Ολόκληρο: €3, Μειωμένο: €2
Επισκέψιμοι χώροι - Παραρτήματα του Μουσείου: Λουτρό των Αέρηδων Άνθρωποι και Εργαλεία Τζαμί Τζισδαράκη
Ημέρες Ελευθέρας Εισόδου
6 Μαρτίου - Μνήμη Μελίνας Μερκούρη
18 Απριλίου - Διεθνής Ημέρα Μνημείων
18 Μαΐου - Διεθνής Ημέρα Μουσείων
Οι επίσημες αργίες του Κράτους
Πρόσωπα που δικαιούνται ελεύθερη είσοδο
Για πληροφορίες σχετικά με την ελεύθερη και μειωμένη είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο παρακαλώ πατήστε εδώ

Ώρες λειτουργίας
  Ώρες Λειτουργίας

Λουτρό των Αέρηδων Tρίτη: κλειστά Δευτέρα, Τετάρτη - Κυριακή:09.00 - 16.00 Κτήριο οδού Πανός 22 Δευτέρα: κλειστά Τρίτη - Κυριακή: 09.00 - 16.00 Τζαμί Τζισδαράκη Το κεντρικό κτήριο παραμένει κλειστό για το κοινό λόγω της επικείμενης μεταστέγασης του Μουσείου

Υποδομές Α.Μ.Ε.Α.
  Α.Μ.Ε.Α.
Πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα για άτομα με αναπηρίες, προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες κάθε ομάδας.

Πωλητήριο
  Πωλητήριο
Επιλεγμένα έργα σύγχρονης χειροτεχνίας, εμπνευσμένα από παραδοσιακά θέματα και μορφές, όπως ξυλόγλυπτα, έργα αργυροχοΐας, κοσμήματα, κεραμεικά, κεντήματα, υφαντά, φιγούρες Θεάτρου Σκιών, καθώς και πιστά αντίγραφα από τα εκθέματα των συλλογών.
Ακόμη ο επισκέπτης μπορεί να βρει στο πωλητήριο, μεγάλο αριθμό εκδόσεων για το λαϊκό πολιτισμό και τη νεώτερη πολιτιστική κληρονομιά, ψηφιακούς δίσκους (c.d.) παραδοσιακής μουσικής, κάρτες και άλλα αντικείμενα που φέρουν τη σφραγίδα της ποιότητας και δημιουργούν μία ιδιαίτερη σχέση του Μουσείου με το κοινό, με σκοπό πάντοτε την προβολή του νεοελληνικού παραδοσιακού πολιτισμού.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 210 - 32 33 747

Εξυπηρέτηση Επισκεπτών