Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Χειμερινό:
Από 1η Νοεμβρίου έως 31 Μαρτίου 2010:

Ο αρχαιολογικός χώρος είναι επισκέψιμος έπειτα από συνεννόηση με την Εφορεία.

Πρόσβαση στον Αρχαιολογικό Χώρο
Η πρόσβαση γίνεται μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, έξοδος Λιβανάτες. Κατόπιν μέσω του παραλιακού παραπλεύρου της Εθνικής οδού (ανατολικός παράπλευρος) προς τα βορειοανατολικά στην παραλία Λιβανατών, όπου με την καθοδήγηση των σχετικών πινακίδων φθάνει κανείς στον αρχαιολογικό χώρο.

Δακορώνια Φ., "Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Λαμίας", ΑΔ 34 (1979), 183-199
Dakoronia Ph., "War-ships on sherds of LHIIIC kraters from Kynos" in TROPIS II, Proceedings of the 2nd International Symposium on Ship Construction in Antiquity. Harris Tzalaw (Ed.), Δελφοί 1987, 117-122
Dakoronia Ph., "Mycenaean East Lokris, 1167-1173" in MIRO - GODART - SACCONI 1996, Incunabula Graeca 98, Rome, Atti e Memorie del Secondo Congresso Internazionale di Micenologia 1991
Dakoronia Ph., "Earthquakes of the Late Helladic III Period (12th cen. B.C.) at Kynos (Livanates, Central Greece)" in STIROS - JONES, Archaeoseismology (Fitch Laboratory Occasional Paper 7), Αθήνα 1996
Dakoronia Ph., "The transition from Late Helladic IIIC to the Early Iron Age at Kynos" in LHIIIC Chronology and Synchronisms, Proceedings of the International workshop held at the Austrian Academy of Sciences at Vienna 2001, S. Deger-Jalkotzy and M. Zavadil (Eds), Vienna 2003, 37-51

Άλλα μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι στον ίδιο νομό
Ακρόπολη Πρόερνας