Κ. Κεκίλιος Μετέλλος
Καζούλης Παύλος
Κεραμόπουλος Αντώνιος (1870-1959)
Κεσακλής Βασίλειος
Κλεόβουλος Λίνδιος (6ος αι. π.Χ.)
  Κονταρής, Φράγγος και Γεώργιος (16ος αι.)
Θηβαίοι ζωγράφοι, λίγο μεταγενέστεροι του συμπατριώτη τους, Φράγγου Κατελάνου. Ανήκουν στη Σχολή της ηπειρωτικής Ελλάδας, τα εικονογραφικά και τεχνοτροπικά στοιχεία της οποίας διέδωσαν στην Ήπειρο, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο. Ο Γεώργιος, που υπήρξε ιερέας, εκκλησιάρχης και έπειτα σακελλάριος Θηβών, και ο αδελφός του, Φράγγος, εργάσθηκαν μαζί στο ναό του Αγίου Νικολάου στην Κράψη της Ηπείρου, το 1563, και στο νάρθηκα της μονής Βαρλαάμ στα Μετέωρα, το 1566, ενώ ο Φράγγος Κονταρής, το 1568, εργάσθηκε μόνος του στην Κληματιά (Βελτσίστα) Ιωαννίνων. Στους δύο αδελφούς αποδίδεται σειρά ζωγραφικών διακόσμων σε μοναστήρια του 16ου αιώνα, όπως στη μονή Γαλατάκη στην Εύβοια (1586), στο νάρθηκα της μονής Οσίου Μελετίου στη Βοιωτία (τέλη 16ου αιώνα), ενώ τελευταία αποδίδεται σε αυτούς ο τοιχογραφικός διάκοσμος των εξωναρθήκων της μονής Φιλανθρωπηνών στο νησί των Ιωαννίνων (1560) και του ναού του Αγίου Δημητρίου στη Βελτσίστα (1558-1568).
Κόντογλου Φώτης
Κορρές Γεώργιος