Διοικητικές Πληροφορίες

Υπηρεσιακή Μονάδα:

Δείτε τις πληροφορίες του χώρου

Σωτηριάδης, Γ., Ανασκαφαί εν Θέρμω. Αι μετόπαι του ναού του Θερμίου Απόλλωνος, ΑΕ 1903
Ρωμαίος, Κ.Α., Κόραι της Αιτωλίας, ΑΔ6 1920-21
Ρωμαίος, Κ.Α., Αρχαίον ιερόν παρά τον Ταξιάρχην της Αιτωλίας, ΑΔ10 1926
Παλαιοπάνου, Β., Οι μετόπες του αρχαϊκού ναού του Θερμίου Απόλλωνος, στο Α’ Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας, Πρακτικά, Μνημειακή Κληρονομιά και Ιστορία της Αιτωλοακαρνανίας, Αγρίνιο, 21-23 Οκτωβρίου 1988, Αγρίνιο 1991
Kuhn, G., Bau B und Tempel C in Thermos, AM 108 1993
Winter Ν.Α., Greek Architectural Terracottas from the Prehistoric to the End of the Archaic Period, Οξφόρδη 1993
Παπαποστόλου, Ι.Α., Το Ιερό του Θέρμου στην Αιτωλία. Ιστορία - Μνημεία - Περιήγηση του χώρου, Αθήνα 2014
Kawerau, G., Sotiriadis, G., Der Apollotempel zu Thermos, AD II, 5 Berlin 1902-1908
Koch. N.J., De picturae initiis. Die Anfange der griechischen Malerei im 7. Jahrhundert v. Chr. Munchen, 1996
Παπαποστόλου, Ι.Α., Θέρμος στο Α. Βλαχόπουλος (επιμ.), Αρχαιολογία. Εύβοια και Στερεά Ελλάδα Αθήνα, 2008
Papapostolou, I.A., “Colour in Archaic Painting” στο M.A. Tiverios, D.S. Τsiafakis (eds.), Color in Ancient Greece. The role of color in Ancient Greek Art and Architecture 700-31 B.C., Proceedings of the Conference held in Thessaloniki 12th - 16th April 2000 Θεσσαλονίκη, 2002

Άλλα Μνημεία και Μουσεία στον ίδιο νομό
Α΄ ΔημοτικΌ Σχολείο Αμφιλοχίας