ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Email: vergina@culture.gr

Επισκεφτείτε την σελίδα του αρχαιολογικού χώρου

Εισιτήρια

Ενιαίο Εισιτήριο: Ολόκληρο: €15, Μειωμένο: €-
Ισχύει για: Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας, Αρχαιολογικός Χώρος Αιγών, Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας, Μουσείο βασιλικών τάφων Αιγών

Ώρες Λειτουργίας

Θερινό:
Στο σύνολο των Αρχαιολογικών Χώρων που εφαρμόζουν διευρυμένο ωράριο (08.00- 20.00), καθώς και στα Μουσεία που λειτουργούν εντός αυτών, το ωράριο από 1η Σεπτεμβρίου 2020 διαμορφώνεται, λόγω σταδιακής μείωσης της διάρκειας της ημέρας, ως ακολούθως: 1η έως 15η Σεπτεμβρίου 8:00-19:30, 16η έως 30η Σεπτεμβρίου 8:00- 19:00, 1η έως 15η Οκτωβρίου 8:00 - 18:30 και 16η έως 31η Οκτωβρίου 8:00 - 18:00.

Σχετικά με τα επισκέψιμα μνημεία του χώρου παρακαλούμε ανατρέξτε στις πληροφορίες των ενημερωτικών δελτίων : https://www.byzantine-museum-veria.gr/2021/07/20/%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%ba%ce%bf%cf%85/ https://www.byzantine-museum-veria.gr/2021/05/13/%ce%b5%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b5%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b4%ce%b9/

Πρόσβαση στον Αρχαιολογικό Χώρο
Η Βεργίνα βρίσκεται 8 χλμ. νοτιοανατολικά της Βέροιας. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία Βεργίνας-Βέροιας. Η Βέροια συνδέεται με τη Θεσσαλονίκη οδικώς και σιδηροδρομικώς με πυκνά και τακτικά δρομολόγια (ΚΤΕΛ και ΟΣΕ). Επίσης υπάρχει απευθείας σύνδεση της Βέροιας με Αθήνα.

Πωλητήριο
Βιβλία, κάρτες, διαφάνειες, αντίγραφα, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα κλπ.